HET PROCES

U kunt bij Fysiotherapie Move Better terecht met een verwijzing van de huisarts en ook via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie). Bij DTF heeft u geen verwijzing nodig. Tijdens het eerste consult zal er een screening en intake plaatsvinden. Hier wordt bepaald of Fysiotherapie Move Better de juiste behandelaar is voor uw klachten. Indien dit het geval is zal Fysiotherapie Move Better samen met u een behandelprogramma met doelen samenstellen om op die manier gezamenlijk te werken aan herstel of vermindering van de klachten.

Hoe lang de behandeling duurt is mede afhankelijk van hoe u verzekert bent en van de ernst van de klacht. Tijdens de behandeling zal er ook regelmatig gemeten worden om te bepalen of de behandeling de gewenste resultaten oplevert. Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Move Better hoog in het vaandel.

Openingstijden

Ma 09:00u – 21:00u
Di 07:00u – 21:00u
Wo 08:00u – 21:00u
Do 07:00u – 21:00u
Vr 08:00u – 19:00u
Za 09:00u – 15:00u

HET TEAM VAN MOVE BETTER

HET TEAM VAN MOVE BETTER

NOUREDDINE MAÂDA | MOVE BETTER

Mijn naam is Noureddine Maâda, Bij Fysiotherapie Move Better ben ik als praktijkhouder onwijs gemotiveerd om mensen te begeleiden en te revalideren. Mijn affiniteiten liggen bij het behandelen van complexe patiënten en sport gerelateerde klachten. Ik haal onwijs veel voldoening bij het begeleiden van patiënten waar ik weer een glimlach op het gezicht zie. Naast fysiotherapie geef ik ook Personal Training aan zowel jong tot oud en met verschillende doelen of hulpvragen. De dagen dat ik aanwezig ben zijn maandag tot donderdag en vrijdag heb ik altijd papadag of heb ik andere zakenafspraken. Ik woon in Almere-Buiten met mijn vrouw en twee zoontjes. Mijn hobby’s zijn motorrijden en druk bezig zijn met mijn gezin.

   036 529 655 5 | 06 527 770 67            n.maada@fysiotherapiemovebetter.nl

T: 036 529 655 5 | 06 527 770 67
E: n.maada@fysiotherapiemovebetter.nl

MIRIAM HOWETT | MOVE BETTER

Mijn naam is Miriam Howett. Ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn opleiding en stage is mijn affiniteit met het werken met de ouder wordende mens en mensen met psychosomatische klachten gegroeid. Na een stage van 5 maanden in 2015 ben ik sinds oktober 2016 werkzaam bij Movebetter.

T: 036 529 655 5
E: m.howett@fysiotherapiemovebetter.nl

MIRIAM HOWETT | MOVE BETTER

Mijn naam is Miriam Howett. Ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn opleiding en stage is mijn affiniteit met het werken met de ouder wordende mens en mensen met psychosomatische klachten gegroeid. Na een stage van 5 maanden in 2015 ben ik sinds oktober 2016 werkzaam bij Movebetter.

   036 529 655 5            m.howett@fysiotherapiemovebetter.nl

ons team Bart

MITCHEL STRAATMAN | MOVE BETTER

2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende mijn opleiding heb ik tevens een Master Sportpsychologie gedaan aan de Universiteit van Lund in Zweden. Na mijn opleiding ben ik gestart als fysiotherapeut in het OLVG west Amsterdam ziekenhuis en tevens als freelancer binnen verschillende particuliere praktijken in Amsterdam. In 2013 ben ik gestart met Fysiotherapie Move Better. 2014 ben ik samen met Noureddine verder gegaan in een maatschap Fysiotherapie Move Better aan de Kebajastraat in Almere. 2014 ben ik tevens gestart met de Master of Science opleiding Musculoskelataal met uitstroming Manueel therapeut en Sportfysiotherapeut, deze verwacht ik medio 2017 af te ronden. Mijn affiniteit ligt dan ook voornamelijk bij deze patiëntencategorie. Naast de patiëntenzorg besteed ik veel aandacht aan het begeleiden van stagiaires. Ik woon in Leimuiden samen met mijn vrouw en 3 dochters. Mijn hobby’s zijn hardlopen en tijd doorbrengen met mijn gezin. De dagen dat ik werk zijn dinsdag tot en met vrijdag en maandag is mijn studiedag.

   036 529 655 5            m.straatman@fysiotherapiemovebetter.nl

T: 036 529 655 5
E: m.straatman@fysiotherapiemovebetter.nl