Coronavirus

Een update over de zorg bij Fysiotherapie Move Better

Wij willen je zo goed als mogelijk informeren over de maatregelen n.a.v. het coronavirus en de gevolgen hiervan op het (be)handelen en daarmee ook de continuering van onze dienstverlening.

Fysiotherapie Move Better stelt alles in het werk om je de zorg te (blijven) bieden die je nodigt hebt. Dit is op basis van het advies van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, die stelt dat er behandeld mag worden. De dienstverlening gaat door op onze vestigingen. Als je zelf niet naar de praktijk kunt komen dan kan dit mogelijk door behandeling op afstand met E-Health (videobellen of bellen). Daarnaast bieden we de service om aan-huis te behandelen, dit in overleg met je fysiotherapeut.

Het merendeel van de vestigingen van Fysiotherapie Move Better blijft open. Fysiotherapie Move Better heeft een locaties bij een sportvereniging, ivm dat de clubs gesloten zijn, gaan de behandelingen op deze locaties niet door.
Als je geen ziekteverschijnselen hebt dan ben je ten alle tijden van harte welkom bij Fysiotherapie Move Better voor behandeling. Indien je een of meer van de volgende klachten hebt:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Koorts

dan verzoeken wij je niet naar de praktijk te komen. In overleg tussen jou en je therapeut zal gekeken worden of  er een behandeling op afstand gegeven kan worden via E-Health. Je bent weer welkom op de praktijk zodra je geen ziekteverschijnselen meer hebt.

Als je een indicatie voor een behandeling aan huis hebt: dit kan doorgaan zolang jij en je huisgenoten, geen ziekteverschijnselen hebben. Behandeling op afstand met E-Health kan hier eventueel ook een oplossing zijn.

Bij Fysiotherapie Move Better passen we de noodzakelijke hygiënemaatregelen toe voor jouw en onze gezondheid. Medewerkers die een van bovengenoemde klachten heeft zal niet op de praktijk aanwezig zijn.

Heb je vragen over je behandeling dan kun je ons bereiken via:
info@fysiotherapiemovebetter.nl
036-5296556
Whatsapp: 0652777067

Dit bericht is onder meer gebaseerd op de door het RIVM voorgeschreven maatregelen.

Contactgegevens

Openingstijden Almere

Ma 09:00u 21:00u
Di 07:00u 20:00u
Wo 08:00u 20:00u
Do 07:00u 20:00u
Vr 08:00u  20:00u
Za 09:00u 15:00u

WhatsApp chat